SPECIALIZE IN STERILIZATION • FOCUS ON HIGH-END

Na manumalo le DTS i le fa'ailoga i le Runkang Pharmaceutical Supplier Appreciation Meeting

I le fa'ai'uga o le Runkang Pharmaceutical Supplier Appreciation Meeting, na manumalo ai le DTS i le "Best Supplier" fa'ailoga mo lona tulaga lelei o oloa ma auaunaga maualuga.O lenei fa'aaloalo e le gata o le fa'ailoaina o le galue malosi a le DTS ma taumafaiga le fa'amumūina i le tausaga ua tuana'i, ae o se fa'amaoniga fo'i o lana sao taua i le gaosiga o le gaosiga o mea'ai fa'ato'aga fa'atasi ma mea fa'afoma'i ma mea'ai.

2

I le avea ai o se taʻutaʻua faʻapolopolo e faʻasaoina le soifua maloloina i Saina, o le Runkang Pharmaceutical o loʻo faʻapipiʻiina i taimi uma le taua tele i lana va fealofani ma tagata faʻatau.O lenei fonotaga fa'afetai a le aufaioloa e fa'afetaia ai paaga uma mo a latou galuega fita ma sao mata'ina i le tausaga ua tuana'i.O le DTS na tu i fafo i le tele o kamupani sili ona lelei ma manumalo i le autasi aloaia mai Runkang ma le alamanuia mo lona tulaga mataʻina i le tulaga lelei o oloa, gafatia fou ma le tali atu i auaunaga.

Na taʻua e le sui o le DTS ina ua talia le faʻailoga: "Matou te matua faʻaaloalo lava i le mauaina o lenei faʻamanuiaga i le faʻasalalauga faʻafetai fonotaga a le Runkang Pharmaceutical. E le gata o se faʻamaoniga o la matou galuega, ae o se faʻamalosiaga foi i la matou 'au. O le a faʻaauau pea ona matou lagolagoina. le mataupu faavae o le 'lelei muamua, tagata faatau muamua', galulue soosootauau ma Runkang Pharmaceutical, ma saofagā atili i le atinaʻeina o le soifua maloloina-faasao porridge alamanuia meaai vave."

3

O lenei fa'ailoga ua fa'ailogaina ai le fa'atumauina atili o le tulaga o le DTS i le fa'atosina o mea'ai fa'apolopolo, ma fa'aalia ai fo'i lona ta'ita'i i le alamanuia.Vaʻai i luma i le lumanaʻi, DTS o le a faʻaauau pea ona faʻamalosia le galulue faʻatasi ma paʻaga e pei o le Runkang Pharmaceutical, faʻaauau pea ona faʻaleleia le lelei o oloa ma auaunaga, ma faia ni sao sili atu i le manuia ma le atinaʻeina o fale gaosi oloa.

Matou te matua fa'aaloalo lava na maua e le DTS le mamalu i le Runkang Pharmaceutical Supplier Appreciation Meeting.Matou te tulimatai atu i le tele o taunuʻuga i le lumanaʻi felagolagomai i le va o itu e lua ma tusia faʻatasi se mataupu fou i le soifua maloloina-faʻasao faʻapolopolo mea taumafa vave.


Taimi meli: Au-08-2024