SPECIALIZE IN STERILIZATION • FOCUS ON HIGH-END

Fa'atekonolosi fa'ama'a'a maualuga mo mea'ai aano o manu fa'ameamea: fa'aogaina ole fa'atofuina ole vai.

Fa'atekonolosi fa'apipi'i gaogao fa'alautele le ola fa'aola o mea'ai aano o manufasi e ala i le le aofia ai o le ea i totonu o le afifi, ae i le taimi lava e tasi, e mana'omia ai fo'i le fa'amama lelei o mea'ai a'o le'i afifiina. E mafai ona aafia ai le tofo ma le taumafa o aano o manufasi, vai faatofuina e pei o se tekinolosi sterilization maualuga maualuga le faatuatuaina, e mafai ona ausia sterilization lelei ao tausia le tulaga lelei o aano o manufasi.

Ta'iala galue ole fa'atofuina ile vai:

O le tali fa'atofuina o le vai o se ituaiga masini fa'ama'i e fa'aogaina ai le maualuga o le vevela ma le maualuga o le vai e fa'afefe ai le vevela. O lona fa'avae galue o le tu'u lea o mea'ai aano o manu fa'ameamea i totonu o le tali tapuni, e ala i le fa'avevelaina o le vai i se vevela fa'atulagaina ma fa'atumauina mo se taimi patino, ina ia mafai ai ona ausia le fa'amoemoega o le fa'amama. O le maualuga o le vevela o le vai e faʻamautinoa ai o meaʻai aano o manu e faʻamafanafana tutusa i totonu ma fafo, faʻamaeʻaina lelei siama ma spore.

Tulaga fa'apitoa:

1. Fa'amama lelei: vai fa'atofu retort e mafai ona ausia sterilization aafiaga i se taimi puupuu ma faaitiitia vevela faaleagaina.

2. Faʻamafanafana faʻapitoa: e mafai e le vai ona maua le faʻamafanafanaina o aano o manufaʻamea e avea o se mea e faʻafefe ai le vevela, ma e mafai ona aloese mai le vevela i le lotoifale poʻo le faʻafefe.

3. Fa'atumauina tulaga lelei: fa'atusatusa i le fa'amama fa'a vevela masani, o le fa'atofuina o le vai e mafai ona sili atu ona fa'atumauina le lanu, tofo ma mea'ai o aano o manufasi.

4. Faigofie le faʻaogaina: o le faʻaogaina otometi faiga e faʻafaigofie ai le faʻaogaina o le sterilization e mataʻituina ma pulea.

I le fa'ata'ita'iga, o le fa'aogaina o le fa'atofuina o le vai e matua fa'aleleia atili ai le saogalemu ma le ola fa'amau o mea'ai aano o manu. E ala i su'esu'ega fa'atusatusa, o aano o manufasi ua togafitia i le vai fa'atofuina toe fa'atino lelei i su'esu'ega fa'alagona, su'ega microbiological ma su'esu'ega o le ola.

I le avea ai o se tekinolosi fa'ama'i vevela maualuga ma fa'atuatuaina, o le fa'atofuina o le vai e maua ai le lagolago fa'atekinisi lelei mo le gaosiga saogalemu o mea'ai aano o manu. Faatasi ai ma le alualu i luma faifaipea ma le faʻaleleia atili o tekinolosi, ua faʻamoemoeina o le a faʻaaogaina le faʻaaogaina o le vai i totonu o fale gaosi oloa.

a1

a2


Taimi meli: Sep-13-2024