SPECIALIZE IN STERILIZATION • FOCUS ON HIGH-END

DTS marketing centre fa'aa'oa'oga savali fa'amaumauga

I le Aso Sa, Iulai 3, 2016, o le vevela o le 33 tikeri Celsius, O tagata faigaluega uma o le DTS Marketing Center ma nisi o tagata faigaluega o isi matagaluega (e aofia ai le Taitaifono Jiang Wei ma taitai maketi eseese) na faia le autu o le "savavali, aʻe mauga, 'ai. faigata, afu, ala mai, ma faia se galuega lelei”.Savaliga i vae.

O le amataga o lenei aoaoga o le ofisa autu o le kamupani, le sikuea i luma o le ofisa o le DTS Food Industrial Equipment Co., Ltd.;o le mea mulimuli o le Zhushan Park o Zhucheng City, ma o le malaga i lalo o le mauga e silia ma le 20 kilomita.I le taimi lava e tasi, ina ia faʻateleina le faigata o lenei gaioiga sopo ma faʻataga ai tagata faigaluega e latalata i le natura, na filifilia faapitoa e le kamupani auala gaoa i tua.

I le taimi o lenei savaliga savali, e leai se taavale laveai, ma o i latou uma na o ese, na manatu le toatele o tagata faigaluega e le mafai ona latou tu, aemaise lava o nisi o tagata faigaluega, na latou faia le manatu e tu i le afa.Ae ui i lea, faatasi ai ma le fesoasoani a le 'au ma le faʻalauiloaina o le mamalu faʻatasi, 61 tagata faigaluega (e aofia ai le 15 tamaitai faigaluega) oe na auai i le aʻoaʻoga na oʻo atu i vae o Zhushan Mountain, ae e le o le mutaaga lea o la matou aʻoga, o la matou sini o le pito i luga. o le mauga Ina ia mafai ona oo atu i le mauga i le taimi e tasi, sa matou malolo i lalo o le mauga ma tuu ai o matou tulagavae iinei.

Ina ua uma sina malologa puupuu, sa amata loa e le au le malaga a’e mauga;o le auala e aʻe ai e matautia ma faigata, o matou vae e oona ma lavalava o loʻo susu, ae na matou maua foi se vaaiga e le o iloa i le ofisa, mutia lanumeamata, mauga lanu meamata ma fugalaau manogi.

Ina ua mavae le 4 ma le afa itula, sa iu ina matou taunuu i le tumutumu o le mauga;

I le tumutumu o le mauga, o tagata uma o loʻo aofia i le aʻoaʻoga ua tuʻuina o latou igoa i luga o le fuʻa a le kamupani, lea o le a faʻatumauina e le kamupani e faʻavavau.

I le taimi lava e tasi, ina ua uma ona aʻe i luga o le mauga, sa faia foi e Peresitene Jiang se lauga.Fai mai a ia: E ui lava ina matou vaivai ma afu tele, e leai se mea matou te aai ai pe inu ai, ae o loʻo matou maua se tino maloloina.Na matou faamaonia e leai se mea e le mafaia i le galue malosi.

Ina ua uma le 30 minute o malolo i le tumutumu o le mauga, sa matou o i luga o le auala agai i lalo o le mauga ma toe foi atu i le vaega i le 15:00 i le aoauli.

I le toe tepa i tua i le faagasologa atoa o toleniga, sa i ai le tele o lagona.I luga o le auala, sa i ai se tamaʻitaʻi o le nuʻu na fai mai le mea na e faia i se aso vevela, o le a le mea e fai pe a e vaivai ma maʻi;ae na o le ataata uma a matou tagata faigaluega ma faaauau.Ioe, aua e leai se mea e fai ma le vaivai.O le mea tatou te mananao i ai o se faamaoniga ma se faamaoniga o i tatou lava.

e mai i le ‘au e o‘o atu i Susana;mai le pa'u lalelei e o'o i le pa'u;mai le masalosalo i le iloaina o oe lava;o la tatou aʻoaʻoga lenei, o la tatou seleselega lea, ma e atagia mai ai foi le aganuu a le DTS, galue, Aʻoaʻo, alualu i luma, fatuina, seleselega, fiafia, fefaʻasoaaʻi.

E na'o tagata faigaluega lelei ma kamupani lelei.Matou te talitonu faʻatasi ai ma se vaega o tagata galulue malosi ma tumau, DTS o le a le mafai ona faʻatoʻilaloina ma le mafai ona faʻatoʻilaloina i le tauvaga maketi i le lumanaʻi!


Taimi meli: Iul-30-2020